Ombokning av boende Dansveckan 2020

Bokningsvillkor Dansveckan 2020

Till 2020 inför vi vissa tillägg och förändringar avseende våra bokningsvillkor.

  1. Den person som står för bokningen är den som måste checka in i hyrt boende, kontroll sker genom följande: Campingkort eller camping-id samt fotolegitimation gäller för campingtomter. Endast fotolegitimation gäller för stugor.
  2. Vi kommer inte längre ta emot gruppbokningar i ett namn. Alla bokningar görs personligen av gästen som ska bo på platsen. Det finns fortfarande möjlighet att reservera ett antal tomter som sedan bokas direkt till respektive gäst.
  3. Andrahandsuthyrning är förbjudet. Om andrahandsuthyrning uppdagas går man miste om sin ombokningsrätt och kan debiteras extra camping-, respektive stughyra utöver normal dygnshyra.
  4. Det får endast bo så många personer i hyrt stugboende som det finns angivet sängplatser för, 4 personer i en 4-bäddsstuga, 6 personer i en 6-bäddsstuga osv.
  5. På en campingtomt får endast 4 vuxna eller 1 familj bo. Boende utöver tillåtet antal skall checka in som extra person och erlägga hyra för detta.
  6. Parkeringstillstånd med bilens registreringsnummer kommer att ges ut till den bil som står registrerad på bokningen.

Dansveckan infaller vecka 27 varje år, 2020 innebär det lördag 27/6 – lördag 4/7. Många väljer dock att komma redan på fredagen.

Bokad tomt/stuga under dansveckan reserveras automatiskt på innehavaren fram till den 14:e augusti 2019.
Fram till den 14 augusti 2019 skall innehavaren ha bekräftat sin ombokning via formuläret nedan.

Ombokning tas endast emot via formuläret.
Bekräftelse via telefon, över disk eller vanligt mail gäller ej.

Tomter/stugor som ej bekräftas via hemsidan före 14 augusti släpps fria för bokning.