Corona

INFORMATION ANGÅENDE CORONA

Senast uppdaterad 15/4 2020.

Vi på Lundegård Camping följer direktiven som så många andra från regeringen och Folkhälsomyndigheten och håller oss uppdaterade om det rådande läget och alla utvecklingar. Vi öppnar den 29:e april och hoppas givetvis att viruset försvagats och sprids i mindre omfattning långt innan sommarsäsongen. Om situationen mot förmodan skulle fortsätta se ut som den gör nu så kan du vara trygg med att vi kommer göra allt för att alla våra gäster ska kunna vara säkra i sin vistelse hos oss.

Camping & stuga – du har ditt egna boende:

  • På våra campingplatser för tält, husvagn och husbil har vi strikta brandregler som gör att varje ekipage har gott om utrymme mellan varandra så att du kan känna dig avskild och ha full kontroll över ditt eget boende, precis som hemma.
  • Alla våra stugor städas av vår personal efter avresa och desinficeras noga.

Våra rutiner för servicehus, restaurang, bageri, poolområde & butik:

  • I alla våra gemensamma utrymmen kommer vi förstärka och utöka rutinerna för städning och desinfektion. Varje servicehus har dedikerad städpersonal som hela tiden arbetar med att hålla desinfektionen och städningen på allra högsta nivå och säkra saniteten.
  • På våra matställen har du möjlighet till take away-mat om önskar att äta i ditt boende.
  • Vi har höga krav på vår personal gällande allt som har att göra med hygien och sanitet.

Stora evenemang:

  • Vi kommer följa Folkhälsomyndighetens direktiv när det gäller eventuella spärrar för antal personer som får vistas på evenemang och aktiviteter.

Vad gäller för ombokning och avbokning?

  • Tillsvidare gäller våra ordinarie avbokningsregler. Skulle det komma nya rekommendationer från svenska myndigheter som påverkar inbokade resor kommer vi att informera om det. Om du har blivit sjuk kan du som vanligt avboka om du har köpt avbokningsskydd samt har ett giltigt sjukintyg. Om du vill boka om din vistelse till ett annat datum så löser vi det utan kostnad.